Natuursteen badkamer

Wilt u een natuursteen badkamer laten maken? Zegstroo Natuursteen is uw partner in interieurbouw. Wij ontwerpen en vervaardigen de mooiste en meest functionele badkamers van natuursteen.

Natuursteen badkamer: wat past bij u?

Een natuursteen badkamer geeft niet alleen een luxueus gevoel, het is ook nog eens heel praktisch. Natuursteen is duurzaam en hygiënisch – perfect voor in de badkamer. U kunt uw natuursteen badkamer in vele soorten en maten krijgen. Zegstroo Natuursteen werkt met verschillende materialen, zoals marmer en hardsteen. Wij leveren wastafelbladen, wastafelbakken en douchebakken en zorgen uiteraard ook graag voor de betegeling van uw badkamer. Kijk eens in ons fotoalbum voor inspiratie.

Natuursteen badkamer voor u

Geïnteresseerd in een natuursteen badkamer? Bij Zegstroo Natuursteen zijn we u graag van dienst. Omdat wij zowel het ontwerpen als het fabriceren van alle onderdelen van uw natuursteen badkamer in eigen hand hebben, kunnen wij flexibel zijn in het op maat maken en de detaillering, maar tegelijkertijd heel vast blijven in het leveren van constante kwaliteit. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op middels ons contactformulier op onze website of via de telefoon.