Toepassingen van Zegstroo Natuursteen

Bij Zegstroo Natuursteen is er veel mogelijk op het gebied van natuursteen. Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van enkele toepassingen. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken om uw wensen te bespreken.

Aanrechtbladen

Zegstroo Natuursteen levert maatwerk op het gebied van aanrechtbladen (graniet), kiest u voor een granieten aanrechtblad dan kiest u voor onverwoestbare kwaliteit en geeft daarom jarenlang plezier.

De productie van natuurstenen aanrechtbladen is volledig in eigen handen en kan daarom in elke gewenste maat geleverd worden.

Zegstroo Natuursteen hanteert een zorgvuldige selectie en zorgt dat u deskundig geadviseerd wordt. De producten die wij leveren zijn van een hoogwaardige kwaliteit.

De granieten aanrechtbladen zijn uiterst degelijk en worden onberispelijk afgewerkt tot in de kleinste details.

Tevens leveren wij ook bijpassende spoelbakken van graniet enkele voorbeelden zijn: massieve spoelbakken en tegelspoelbakken, maar ook rvs spoelbakken. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor kranen.

Vloeren

Een natuurstenen vloer geeft uw woning een exclusieve sfeer. Het is in verschillende soorten materiaal te verkrijgen zoals bijvoorbeeld graniet, marmer, hardsteen of leisteen. Ook maken wij uw oude vloer weer als nieuw, wij doen dit door bijvoorbeeld de vloer te schuren, polijsten of impregneren.

Badkamers

Het gebruik van natuursteen, graniet of hardsteen in uw badkamer brengt rust en warmte met zich mee. Wij kunnen uw wastafelblad, wastafelwasbak of douchebak leveren. Het geheel kan worden afgewerkt met een bijpassende vloer, wandtegels of eventueel met platen. Alles wordt voor u op maat gemaakt.

Tafels

Uw interieur wordt verfraaid door onze RVS tafels met natuurstenen, granieten en hardsteen tafelblad. Het voordeel van onze tafels is dat wij de onderstellen zelf verzorgen. Wij kunnen daarom een scherpe prijs vragen. Tevens kunnen wij de tafelbladen los leveren.

In iedere maat leverbaar voor zowel binnen, als buiten tafels.

Vensterbanken

Natuursteen, marmer, granieten en hardstenen vensterbanken maken uw interieur compleet, het is een mooie afwerking voor al uw raampartijen. Wij maken het materiaal op maat voor u.

Schouwen

Zegstroo Natuursteen kan schouwen leveren in diverse materiaalsoorten zoals bijvoorbeeld kalksteen, hardsteen, diverse soorten marmer en diverse granietsoorten.

Dorpels

Dorpels zijn bij Zegstroo Natuursteen in verschillende steensoorten en kleuren te verkrijgen, waardoor het altijd bij uw huisstijl past.

In iedere maat leverbaar.

Gevelbekleding

U kunt uw gevel bekleden met graniet, marmer, hardsteen of leisteen. Ook hiervoor kunt u bij Zegstroo Natuursteen terecht.