Werkwijze van Zegstroo Natuursteen B.V.

Voor het vernieuwen of verfraaien van uw woning is het gebruik van natuursteen een optie. Natuursteen is een zeer degelijk hard en mooi product dat vele toepassingen kent.

Neem bijvoorbeeld uw keuken, badkamer, vloer en of een prachtige schouw, maar denk ook aan vensterbanken, dorpels of tafels.

Bij Zegstroo Natuursteen krijgt u advies wat er mogelijk is , onze steenhouwder is zeer bekwaam en ervaren. Bijna alles is mogelijk er wordt veel handwerk geleverd alles op maat , maar er kan ook gebruik worden gemaakt van de moderne cnc machine.

Kom gerust langs om te bespreken wat er mogelijk is. U kunt ons bellen voor een afspraak 020-4977101 of mail naar info@zegstroo.nl

Samen in gesprek

Door samen in gesprek te gaan over de mogelijkheden (dit is ook mogelijk met de medewerking van architecten) voor de toepassing van natuursteen, kan er een offerte uitgebracht worden, dit is geheel vrijblijvend.

Scherp geprijsd

Natuursteen komt uit de groeven uit het buitenland en daarom ook zeer speciaal en iedere plaat die wij laten komen uit het buitenland is uniek, daarom ook nooit een massa product. Natuursteen is exclusief product waarin ook de prijzen kunnen variëren.

Onze prijzen zijn altijd inclusief betonfundatie, plaatsing en BTW. Binnen een straal van 40km van ons bedrijf brengen wij geen extra kosten in rekening.

Op basis van uw ontwerp

Door uw aanwijzingen en ideeën, de mogelijkheden en kennis van de steenhouwder kunnen wij komen tot een uniek product.
Ook werken wij veel samen met verschillende architecten die u kunnen begeleiden tot de uitwerking van uw wensen.
De mogelijkheden zijn eindeloos, komt gerust langs of bel of mail voor een afspraak 020-4977101 of info@zegstroo.nl

Onze werkplaats

Onze werkplaats bevindt zich aan de Kuyperlaan 26, waar we u gedenksteen van tekst of eigen ontwerp voorzien. Op het moment van tekst plaatsen kunt u, op afspraak,  altijd komen kijken. Het stralen en inkleuren gebeurt zeer nauwkeurig en professioneel. Ons machinepark bestaat uit een zaagmachine, CNC machine, zandstraal machine, schuur en polijstmachine. Deze machines worden gebruikt om elk gewenst model voor u te realiseren.